VERKKOSIVUSTOT

verkkosivustot

 

Verkkosivustot

 

Verkkosivustot ja niiden suunnittelu sekä toteutus ovat tärkeitä osia verkkosivuston kehityksessä. Hyvin suunnitellut ja toteutetut verkkosivustot ovat tärkeä osa yrityksen tai yksilön verkkonäkyvyyttä, brändi-imagoa ja asiakaskokemusta.

Verkkosivustot alkaa suunnittelusta

Verkkosivuston suunnittelu alkaa yleensä ideasta tai tarpeesta, joka johtaa verkkosivuston käyttötarkoituksen määrittelyyn. Tämä voi olla esimerkiksi yrityksen informatiivinen verkkosivusto, verkkokauppa tai blogi.

Seuraava vaihe on sisällön suunnittelu. Sisältö on verkkosivuston tärkein osa, joten sen suunnittelussa on oltava erityisen tarkka. Sisältö voi sisältää kuvia, tekstejä, videoita, ääntä ja muita multimediakomponentteja.

Kun sisältö on suunniteltu, tulee suunnitella verkkosivuston ulkoasu eli sen visuaalinen ilme ja rakenne. Tämä sisältää muun muassa värivalinnat, fontit, kuvakoot, navigaatiopalkin asettelu ja yleinen käyttöliittymäsuunnittelu.

Verkkosivustot ja niiden toteutus

Verkkosivustojen toteutus alkaa yleensä teknologian, kuten HTML, CSS ja JavaScript, valinnalla. Nämä teknologiat mahdollistavat verkkosivuston luomisen ja sen esittämisen käyttäjille.

Seuraava askel on verkkosivuston rakentaminen käyttämällä valittua teknologiaa. Sisällön ja ulkoasun suunnittelu otetaan huomioon verkkosivuston rakentamisessa, ja sen tulee olla responsiivinen, jotta se näkyy hyvin kaikilla laitteilla ja näytöillä.

Lopuksi verkkosivusto testataan, jotta sen toimivuus varmistetaan. Tämä sisältää muun muassa sisällön tarkistamisen, navigaation testaamisen ja varmistamisen, että verkkosivusto toimii kaikilla laitteilla ja selaimilla.

Verkkosivustot, ylläpito ja päivitys

Verkkosivustojen ylläpitäminen ja päivittäminen on tärkeä osa verkkosivuston elinkaarta. Tämä sisältää muun muassa sisällön päivityksen ja muutosten tekemisen, verkkosivuston tietoturvan ylläpidon, varmuuskopioiden tekemisen ja teknologioiden päivittämisen.

Verkkosivuston ylläpitämiseen ja päivittämiseen voi käyttää ulkopuolisia palveluita tai sitä voi tehdä itse. Monet verkkosivustoalustat, kuten WordPress, tarjoavat helpon tavan päivittää sisältöä ja ylläpitää verkkosivustoa.

Muutama esimerkki perus kotisivutoteutuksista : https://puikkonengroup.fi/ , https://gwtilit.fi/ , https://kalevalainenjasenkorjaushoito.fi/

Verkkokaupan toteutus

 

Verkkokaupan tekeminen – askel askeleelta

Verkkokaupan tekeminen voi tuntua monimutkaiselta prosessilta, mutta se on todella tärkeä osa yrityksen kasvua ja menestystä. Verkkokaupan avulla voit tavoittaa laajemman asiakaskunnan ja tarjota heille kätevän tavan ostaa tuotteita tai palveluita.

Määrittele verkkokaupan tavoitteet ja kohdeyleisö

Ensimmäinen askel verkkokaupan tekemisessä on määritellä sen tavoitteet ja kohdeyleisö. Miksi haluat perustaa verkkokaupan? Mitä tuotteita tai palveluita tarjoat? Kenelle haluat niitä tarjota?

Vastatessasi näihin kysymyksiin voit luoda verkkokaupan, joka vastaa asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Tämä auttaa sinua myös määrittelemään verkkokaupan brändi-identiteetin ja markkinointistrategian.

Valitse verkkokauppa-alusta

Seuraava askel on valita verkkokauppa-alusta. Verkkokauppa-alusta on verkkosivuston ohjelmisto, joka mahdollistaa verkkokaupan rakentamisen ja hallinnoinnin. Suosittuja verkkokauppa-alustoja ovat esimerkiksi Shopify, WooCommerce ja Magento.

Verkkokauppa-alustaa valitessa kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat:

– Käytettävyys: Kuinka helppo alusta on käyttää?

-Integrointimahdollisuudet: Voiko alusta integroida muihin järjestelmiin, kuten maksujärjestelmiin ja varastojärjestelmiin?

– Hinta: Mikä on alustan hinta?

– Laajennettavuus: Voiko alustaa laajentaa tulevaisuudessa?


Verkkokaupan ulkoasu ja sisältö

 

Seuraavaksi suunnittele verkkokaupan ulkoasu ja sisältö. Verkkokaupan ulkoasu on tärkeä, sillä se vaikuttaa asiakkaiden ensivaikutelmaan ja vaikuttaa siihen, kuinka helppo verkkokaupan käyttö on.

Verkkokaupan sisältö sisältää tuotekuvaukset, tuotetiedot, hinnat ja maksutavat. Sisältö kannattaa suunnitella huolella ja sisällyttää siihen hakukoneoptimointi, jotta verkkokauppa löytyy helposti hakukoneiden avulla.

Kehitä toimitus- ja maksutapojen strategia

Toimitus- ja maksutapojen strategian kehittäminen on tärkeä osa verkkokaupan tekemistä. Toimitus- ja maksutapojen tulee olla helppoja ja käteviä asiakkaille ja samalla tuottaa voittoa verkkokaupalle.

Toimitustapoja voi olla useita, kuten posti, nouto ja kotiinkuljetus. Maksutapoja voi olla myös useita, kuten luottokorttimaksu, verkkopankkimaksu ja laskutus.

Testaa ja julkaise verkkokauppa

Ennen verkkokaupan julkaisua on tärkeää testata sen toimivuus ja varmistaa, että kaikki toimii kuten pitääkin. Tämä sisältää muun muassa tuote- ja maksutapojen testaamisen, navigoinnin testaamisen ja varmistamisen, että verkkokauppa toimii kaikilla laitteilla ja selaimilla.

Kun verkkokauppa on testattu, se on valmis julkaisuun. Tällöin voit laittaa verkkokaupan käyttöön ja aloittaa sen markkinoinnin.

Verkkokaupan tekeminen on tärkeä osa yrityksen kasvua ja menestystä. Verkkokaupan tekeminen vaatii suunnittelua, verkkokauppa-alustan valintaa, sisällön suunnittelua, toimitus- ja maksutapojen strategian kehittämistä, testaamista ja julkaisua.

Kun verkkokauppa on julkaistu, on tärkeää ylläpitää sitä jatkuvasti ja päivittää sitä tarvittaessa. Tämä auttaa varmistamaan, että verkkokauppa toimii tehokkaasti ja tuottaa voittoa yritykselle.

Yhteenveto

Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus ovat tärkeitä osia verkkosivuston kehityksessä. Verkkosivuston suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon sisältö, ulkoasu ja käyttöliittymäsuunnittelu, kun taas verkkosivuston toteutus sisältää teknologian valinnan, rakentamisen ja testauksen. Verkkosivusto on hyvä pitää ajan tasalla päivittämällä sisältöä, ylläpitämällä tietoturvaa ja päivittämällä teknologiaa.

Chatbot

 

ChatBot on älykäs ja monipuolinen apuri, joka on suunniteltu tarjoamaan välitöntä apua ja vastauksia verkkoasiakkaiden kysymyksiin. Olipa kyseessä tuotetieto, asiakaspalvelu tai suositukset, ChatBot on tarjoamassa sinulle nopeita ratkaisuja.
ChatBot hyödyntää edistyksellistä tekoälyteknologiaa ja luonnollisen kielen käsittelyä tarjotakseen sinulle nopeita ja tarkkoja vastauksia. Se oppii jatkuvasti vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa, joten mitä enemmän sitä käytetään, sitä paremmaksi se tulee.

ChatBot on saatavilla 24/7, joten voit saada apua mihin tahansa aikaan päivästä tai yöstä. Ei enää turhautumista odottamiseen asiakaspalvelupuheluissa tai sähköposteissa. ChatBot on aina palvelemassa asiakkaitasi reaaliajassa.
Chatbot räätälöidään sivuston laajuuden ja materiaalin mukaan, sekä optimoidaan vastaamaan aina oikein haluttuihin kysymyksiin. Siihen voidaan myös integroida muita toimintoja, esim. yhteystietojen toimitus sähköpostiin tai tarjouspyynnöt asiakkaalta.

Anna ChatBotin tehdä asiakaspalvelukokemuksesta sujuvampi ja miellyttävämpi.

Chatbot hinnat ja ominaisuudet

PERUS
Asennus: 390€ ja ylläpito: 25€/kk
Botti vastaa kysymyksiin annetun materiaalin perusteella (links, pdf, doc, docx, txt)
Aineiston laajuus 1500 sanaa, oikea vastaus 5 tärkeimpään kysymykseen

BOTTI 1
Asennus: 590€ ja ylläpito: 45€/kk
Bottiin tehdään toiveen mukaan kaksi (2) erikoisasetusta/jatkokysymystä
Aineiston laajuus 3500 sanaa, oikea vastaus 10 tärkeimpään kysymykseen

BOTTI 2
Asennus: 790€ ja ylläpito: 65€/kk
Bottiin tehdään toiveen mukaan neljä (4) erikoisasetusta/jatkokysymystä
Aineiston laajuus 6000 sanaa, oikea vastaus 15 tärkeimpään kysymykseen

BOTTI 3
Asennus: 990€ ja ylläpito: 85€/kk
Bottiin tehdään toiveen mukaan kuusi (6) erikoisasetusta/jatkokysymystä
Aineiston laajuus 8000 sanaa, oikea vastaus 20 tärkeimpään kysymykseen

Integroitu BOTTI 1
Asennus: 1290€ ja ylläpito: 105€/kk
Perusintegrointi, kuten esim. yhteystietojen toimitus sähköpostiin
Aineiston laajuus 10000 sanaa, oikea vastaus 30 tärkeimpään kysymykseen

Integroitu BOTTI 2
Asennus: 1590€ ja ylläpito: 125€/kk
Vaativampi integrointi APIn avulla
Aineiston laajuus 10000 sanaa, oikea vastaus 40 tärkeimpään kysymykseen

Scroll to Top